Εστίαση: Όλη η Πρέβεζα ένα μαγαζί!

Το φαγητό, αποτελεί μια πολύ σημαντική δραστηριότητα στην Πρέβεζα. Πολλές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.
Τα τσιπουράδικα και τα ουζερί, αποτελούν μια πολύ in πραγματικότητα, με κάποια παραδοσιακά σημεία να κρατούν τα σκήπτρα στην περιοχή.
Με μεγάλη παράδοση και ιστορία ο Μελετίδης στον Φόρο και ο Σταυροκώστας στο Σεϊτάν παζάρ, έχουν ελάχιστα ανακαινίσει τα μαγαζια τους, με αποτέλεσμα η όλη ατμόσφαιρα και το feeling να παραμένουν αναλλοίωτα στη διαδρομή του χρόνου.
Το χαρακτηριστικό τους, είναι το πολύ οικονομικό ποτό και ο απαραίτητος μεζές που το συνοδεύουν και αποτελούν μια πολύ προσιτή λύση για κάθε στιγμή.

Όμως η Πρέβεζα διαθέτει απ’ όλα! Εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, ψαροταβέρνες, fast foods αλλά και γκουρμέ σημεία.

Μη ξεχάστε να ζητήσετε την περίφημη σαρδέλα και γαρίδα Πρεβέζης στις ψαροταβέρνες, αγριογούρουνο και προβατίνα στις ψησταριές, εκτός των άλλων τοπικών προϊόντων, όπως τσίπουρο κλπ

Παραθέτουμε μια λίστα των όλων των σημείων εστίασης στην Πρέβεζα για την εξυπηρέτησή σας.
Όπου υπάρχουν links θα βρείτε και αναλυτική περιγραφή του τι προσφέρει το καθένα ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε, να δείτε και να μυρίσετε σχεδόν τα εκλεκτά εδέσματα, που μπορούν να σας προσφέρουν.

Επισκεφθείτε τα και συστηθείτε εκ μέρους μας!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ
  • ΟΥΖΕΡΙ – ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
  • ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ
  • FAST FOODS
  • ΣΟΥΒΛΑΣΕΡΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RSS
Follow by Email